Portada > Actualitat > Notícies > Donació de l’Obra Social La Caixa per al banc d’aliments

Donació de l’Obra Social La Caixa per al banc d’aliments

15/05/2020

La fundació ha volgut col·laborar amb la gran tasca que fa Càritas al municipi i ha lliurat un xec per valor de 5.000 euros per ajudar les famílies amb menys recursos

L'Obra Social La Caixa, amb la tramitació de l'Ajuntament, ha fet una donació de 5.000 euros destinats al Banc d’Aliments de Piera per ajudar les famílies més afectades per la crisi sanitària, social i econòmica que està provocant la COVID-19.

Des del consistori pierenc volen agrair aquesta aportació a la fundació i, al mateix temps, posar en valor la tasca que realitza Càritas amb el banc d’aliments durant tot l’any i que permet garantir les necessitats bàsiques a les famílies sense recursos de la vila.

Arxivat a: Solidaritat
Donació Obra Social La Caixa