Portada > Actualitat > Notícies > Fomentant l’activitat física per a la gent gran

Fomentant l’activitat física per a la gent gran

19/05/2020

El Canal Taronja ofereix classes de gimnàstica els dimarts i dijous d’11 a 12 h amb la voluntat de millorar la salut i el benestar de les persones de més edat

La regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Piera vol fomentar l’activitat física entre la ciutadania i, especialment, entre el col·lectiu de més edat. L’objectiu és que els pierencs i pierenques es puguin beneficiar dels avantatges de practicar esport i dels beneficis que suposa per a la salut i el benestar de la gent gran.  

En aquesta línia, des del consistori es vol recomanar l’activitat de gimnàstica per a persones grans que es retransmet a través del Canal Taronja i que, segons els membres del Consell de la Gent Gran de l’Anoia, està tenint una molt bona acollida a la comarca. Aquest espai s’ofereix de maig a octubre, tots els dimarts i dijous d’11 a 12 h, i inclou 30 minuts de gimnàstica suau i 30 munits més de gimnàstica amb més intensitat. Des del servei d'atenció domiciliària, les treballadores familiars estan recomanant aquest espai a les persones que atenen així com als usuaris i usuàries del servei de teleassistència en les seves trucades de seguiment.

Els vídeos també es poden trobar a través del canal de Youtube "Gent Gran Anoia" amb la voluntat que les persones que dominin les noves tecnologies puguin gaudir d’aquesta activitat a qualsevol hora i des de qualsevol dispositiu.

Arxivat a: Gent gran
Activitat per a la gent gran - Canal Taronja