Portada > Actualitat > Notícies > Es reprèn el servei del mercat municipal dels dissabtes

Es reprèn el servei del mercat municipal dels dissabtes

20/05/2020

L’entrada de Piera a la Fase I de la desescalada permetrà tornar a ubicar les parades a l’aparcament del Gall Mullat i al carrer Llobregat

Amb l’entrada de Piera a la Fase I es tornen a posar en marxa alguns serveis i equipaments. És el cas del mercat municipal, que aquest proper dissabte reprendrà el seu servei de 9 a 13 hores a l’aparcament del Gall Mullat i al carrer Llobregat. Les parades estaran ubicades en el seu lloc habitual però es vetllarà per tal que hi hagi una separació entre elles d’un mínim de dos metres. Hi haurà també controladors d'accés per tal d'evitar aglomeracions i garantir el compliment de la normativa.

Es demana a la ciutadania que actuï de manera responsable i segueixi les mesures establertes per a garantir la seguretat i evitar la propagació de la pandèmia. Així, doncs, caldrà utilitzar mascareta i guants d’un sol ús i netejar-se amb gel hidroalcohòlic a l’inici i final de la compra. No es podrà tocar ni agafar els productes que seran dispensats pels paradistes i s’haurà de respectar els torns i les files d’espera, garantint la distància de seguretat de dos metres entre persones.  Es recomana pagar amb targeta i es reservarà una franja horària, a primera hora del matí, per als pierencs i pierenques majors de 65 anys.

Arxivat a: Comerç
Nova ubicació mercat setmanal
Mesures de seguretat del mercat setmanal