Portada > Actualitat > Notícies > Se suspèn la 14a edició de la Festa de la Diversitat

Se suspèn la 14a edició de la Festa de la Diversitat

25/05/2020

L’organització ha elaborat un audiovisual sobre l’esdeveniment per a reivindicar els seus valors i el seu esperit solidari

La Covid-19 ha obligat a suspendre la 14a edició de la Festa de la Diversitat que s’havia de celebrar el proper mes de juliol. La decisió ha estat consensuada per part de l’Associació Festa Diversitat Piera i l’Ajuntament després de valorar de forma conjunta la viabilitat de l’esdeveniment. Al mateix temps, s’ha elaborat un audiovisual per a recordar la festa entre la ciutadania i reivindicar els valors que representa, com són la solidaritat i la diversitat. 

L’organització assegura que no ha estat fàcil suspendre la festa, tenint en compte que se n’han fet més d’una desena d’edicions durant les quals s’ha pogut gaudir d’activitats diverses, xerrades, concerts, gastronomia així com de propostes que han permès conèixer molt més d’altres cultures. A més, l’esdeveniment s’havia convertit en tot un referent a la comarca. Tot i així, entitat i ajuntament consideren que la salut és el més important i que cal actuar amb responsabilitat per poder retrobar-se l’any2021 amb més força que mai.

Arxivat a: Solidaritat
Festa de la Diversitat 2019