Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza la recollida de propostes del pressupost participatiu

Finalitza la recollida de propostes del pressupost participatiu

15/06/2020

Durant la primera fase del procés han arribat 202 suggeriments entre els quals s’escollirà un màxim de tres per a desenvolupar durant el 2021

L’Ajuntament ha tancat la primera fase del procés de pressupost participatiu amb una gran resposta de la ciutadania. Els pierencs i pierenques han fet arribar un total de 202 propostes per a destinar-hi els 161.803,40 euros reservats del pressupost del 2021. Els suggeriments han arribat de forma telemàtica i també a través de l’urna ubicada al vestíbul del consistori. 

Actualment, un equip format per professionals de diferents disciplines de l’Ajuntament estudia la viabilitat dels projectes rebuts. La comissió decidirà quins són vàlids, quins es descarten i quins ja estan previstos i per tant es duran a terme independentment del procés participatiu. 

Un cop finalitzi la validació, es podran consultar les propostes ciutadanes que compleixen tots els requisits i que passen a la tercera fase, que consistirà en una jornada participativa on s’escolliran els 10 projectes finalistes. A més de publicar les propostes vàlides, s’enumeraran les descartades i s’explicaran els motius. 

Per últim, es convocarà una votació final electrònica i presencial. Les persones residents i empadronades a la vila que tinguin més de 16 anys podran escollir entre les propostes finalistes fins a un màxim de tres que, sumades, no superin els 161.803,40 euros previstos.

Arxivat a: Hisenda
Urna pressupost participatiu