Portada > Actualitat > Notícies > La Piscina de Piera reobre les seves instal·lacions

La Piscina de Piera reobre les seves instal·lacions

15/06/2020

Aquest dilluns dia 15 de juny l’equipament ha reprès la seva activitat amb mesures per a garantir la seguretat de les persones treballadores i usuàries

La Piscina de Piera ha tornat a obrir les seves instal·lacions aquest dilluns dia 15 de juny, seguint totes les mesures de seguretat i restriccions establertes que permeten un aforament del 50 % al gimnàs i només un 30 % a la zona d’aigua. L’horari de l’equipament és de dilluns a divendres de 7 a 22.30 h, dissabtes de 8 a 15 h i de 16.30 a 20.30 h, i diumenge de 8 a 15 h. Aquest variarà a partir del 24 de juny, quan es començarà a aplicar l’horari d’estiu. 

Pel que fa a les mesures preventives, s’han reforçat els programes de neteja i desinfecció de les instal·lacions, inclòs el material i el mobiliari, i s’ha proveït els treballadors i treballadores amb equips de protecció individual adaptats a les seves tasques. De cara a les persones usuàries, és obligatori portar una tovallola pròpia i fer ús de la mascareta no durant l’activitat física però sí per a desplaçar-se pel centre. La reserva d’activitats dirigides ha de fer-se el 50 % telefònicament durant el dia de l’activitat i la resta presencialment fins a 10 minuts abans de l’inici de l’activitat. Les activitats que ho permetin es duran a terme a l'aire lliure per donar accés a més participants. 

Per a més informació podeu consultar el web de La Piscina de Piera.

Arxivat a: Esports, Esport i salut
La Piscina de Piera