Portada > Actualitat > Notícies > Es publiquen les bases del Concurs de Teatre Amateur 2020

Es publiquen les bases del Concurs de Teatre Amateur 2020

22/06/2020

Els grups que vulguin participar-hi tindran temps per a presentar la sol·licitud per correu electrònic fins al 31 de juliol

L’Ajuntament de Piera ha publicat les bases del 44è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, un esdeveniment cultural que aquest any es veurà condicionat per les mesures que marqui l’autoritat competent d’acord amb la normativa de la Covid19. La previsió inicial és que el concurs comenci el dia 3 d’octubre i finalitzi el 28 de novembre. Totes les representacions es faran al Teatre Foment de Piera.

Com en anteriors edicions, el jurat estarà format per persones vinculades directament al món del teatre. Hi haurà premi a les tres millors obres i reconeixements a la millor direcció, millor actor, millor actriu, millor actor de repartiment, millor actriu de repartiment, millor presentació escènica i un premi que serà escollit per votació popular. El jurat es reserva el dret d’atorgar els accèssits que consideri oportuns.    

Els grups interessats en participar en el concurs tenen fins al dia 31 de juliol per a formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a les adreces (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Hauran d’adjuntar un breu historial de la companyia, la sinopsi de l'obra que proposen representar, una fotografia de qualitat i el repartiment.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Teatre Foment

Arxius adjunts

  • Bases del concurs (PDF, 31 kB)
    Consulteu les bases del 44è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera