Portada > Actualitat > Notícies > Inspecció tècnica de ciclomotors i maquinària agrícola

Inspecció tècnica de ciclomotors i maquinària agrícola

25/06/2020

De l’1 al 6 de juliol s’oferirà aquest servei a la ciutadania però només s’atendrà aquells propietaris que hagin demanat cita prèvia

Un any més, les persones propietàries de maquinàries agrícoles com tractors i remolcs o de vehicles especials com ciclomotors poden passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) al municipi. No obstant això cal demanar dia i hora a l’Ajuntament de Piera, a través del telèfon de contacte 93 778 82 00. Hi ha temps per a fer-ho fins al proper dilluns dia 29 de juny. Els tres punta habilitats romandran obert en la data que s’especifica en horari de 9 a 13 hores:

Dia 1 de juliol: Mas Marquet

Dies 2 i 3 de juliol: plaça del local social de Sant Jaume Sesoliveres

Dia 6 de juliol: al costat del camp de futbol de Piera

Degut a la situació actual, derivada de la Covid- 19, s’informa que només es revisaran aquells vehicles amb cita prèvia concertada i que cal respectar l’hora de citació. A més, només podrà anar-hi una persona per vehicle. Així mateix, es recomana pagar amb targeta i que totes les persones usuàries facin ús de guants i mascareta.

Arxivat a: Serveis generals
Maquinària agrícola