Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició del cicle Música en Viu

Nova edició del cicle Música en Viu

25/06/2020

El Gall Mullat s’omplirà tots els divendres de juliol de música en directe amb estils diversos que aniran des de la música negra a les cançons de Lluís Llach

Aquest estiu, Piera es tornarà a omplir de música en directe amb el cicle de concerts «Música en Viu». Tot i l’emergència sanitària, l’Ajuntament ha programat una nova edició de la popular iniciativa cultural tenint en compte totes les mesures de prevenció i seguretat obligades. Així doncs, tots els divendres del mes de juliol, els pierencs i les pierenques podran gaudir de noves propostes musicals en directe. Enguany, els concerts comptaran amb una nova ubicació al Gall Mullat i començaran puntualment a les 22 hores. 

Els primers en actuar, divendres 3 de juliol, seran Made in Black, un trio de versions en format acústic que vol retre homenatge als principals estils de la música negra i a aquells emblemàtics artistes que l’han defensada al llarg de la història. El dia 10 seran The Hanfris Quartet els que arrencaran l’espectacle amb un estil barbershop i amb una proposta dinàmica, alegre i d’alta connexió amb el públic, presentant versions de cançons de rock&roll, jazz, swing, musicals i temes en català. El dia 17 serà el torn de Vocal Groove, un grup de gòspel amb cantants d’alt nivell que harmonitzen a la perfecció el gòspel més actual. Aquest concert comptarà amb la col·laboració del grup Gospel Meeting, amb cantaires de l’Aula Municipal de Música de Piera i de Castellbisbal. El dia 24 de juliol, Neus Mar ens transportarà a la banda sonora de les nostres vides, amb les lletres i les cançons de Lluís Llach. Finalment, divendres 31 de juliol, el grup Teatre Nu presentarà Mrs. Brownie, un homenatge a la música negra americana que comptarà amb la veu i la interpretació de l’actriu i cantant Laura Guiteras i el virtuosisme del pianista i actor Abel Boquera. 

A causa de la COVID-19, s’han establert un seguit de mesures: per a assistir al Música en Viu 2020, serà obligatori l’ús de mascareta i caldrà respectar les distàncies de seguretat marcades per l’organització. Hi haurà un únic punt d’entrada al recinte, que s’habilitarà 30 minuts abans de l’inici dels concerts per a evitar aglomeracions, i l’aforament estarà limitat a 200 persones.

 

Arxivat a: Cultura i espectacles
Made in black

Arxius adjunts