Portada > Actualitat > Notícies > Reobertura del Centre de Dia Mar i Cel

Reobertura del Centre de Dia Mar i Cel

02/07/2020

El dia 1 de juliol va tornar a obrir les seves portes aquest equipament amb un nou protocol i noves mesures de seguretat davant la Covid-19

Les persones usuàries del Centre de Dia Mar i Cel han pogut tornar a gaudir d’aquest servei. Després d’uns mesos de confinament, el passat dimecres dia 1 de juliol va tornar a obrir les seves portes amb un nou protocol de funcionament i amb noves mesures de seguretat per a garantir la salut dels avis i àvies. 

El primer dia d’obertura els professionals el van dedicar a explicar als usuaris i usuàries les mesures de prevenció que cal prendre davant la Covid-19, van practicar la higiene de mans i es van dedicar a cuidar l’hort i les plantes.

Arxivat a: Gent gran
Centre de dia Mar i Cel
Centre de dia Mar i Cel
Centre de dia Mar i Cel
Centre de dia Mar i Cel