Portada > Actualitat > Notícies > Suport a les famílies per accedir a activitats de lleure

Suport a les famílies per accedir a activitats de lleure

15/07/2020

La Generalitat obre una línia d’ajuts per garantir que infants i adolescents en situació de vulnerabilitat puguin participar en activitats d’estiu

Amb la voluntat de donar suport a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat i promoure el lleure educatiu, la Generalitat de Catalunya ha publicat una nova prestació extraordinària de la qual se’n poden beneficiar els infants i joves de 3 a 17 anys. 

La sol·licitud l’ha de presentar una persona de la seva unitat familiar que tingui més de 18 anys i ha d’inscriure l’infant o infants al seu càrrec a una activitat d’educació en el lleure que tingui lloc a Catalunya, estar empadronat i residir legalment en un municipi català i que la unitat familiar tingui uns ingressos bruts inferiors als 25.180,44 euros anuals (o inferiors als 12.590,22 euros en el període entre l’1 de gener i el 30 de juny de 2020). Les activitats s’han de celebrar entre el 22 de juny i el 13 de setembre de 2020 i la durada mínima ha de ser de set dies, siguin o no consecutius. En el cas de les activitats sense pernoctació, la durada mínima ha de ser cinc hores al dia. La Generalitat atorgarà un ajut de 100 euros si l’activitat implica pernoctació i un ajut de 80 euros si no ho inclou. L’ajut és compatible amb altres prestacions d’administracions públiques i privades. 

Les sol·licituds es podran sol·licitar només de forma telemàtica fins el proper 14 de setembre o fins que s’exhaureixi la dotació pressupostària prevista de tres milions i mig d’euros. 

Podeu consultar les activitats d’estiu que s’ofereixen a Piera en el document adjunt.

Arxivat a: Educació
Cursos de natació

Arxius adjunts