Portada > Actualitat > Notícies > Un cap de setmana destinat al jovent

Un cap de setmana destinat al jovent

03/08/2020

Del 7 al 9 d’agost s’organitzaran activitats diverses com una doble sessió de cinema a la fresca, un espectacle teatral i concerts.

Aquest proper divendres es donarà el tret de sortida a la cinquena edició del Cap de Setmana Jove, una iniciativa que va sorgir amb la voluntat d’oferir propostes d’oci perquè els nois i les noies de la vila poguessin gaudir del seu temps lliure durant l’estiu. L'associació juvenil l’Eixam de Piera, amb el suport de l’Ajuntament, ha previst una programació d’activitats que s’ha vist reduïda per la COVID-19 i la necessitat de garantir la salut de les persones participants.

El divendres dia 7 d’agost, s’oferirà una sessió de cinema a la fresca al Gall Mullat amb la projecció de dues pel·lícules: a les 21 hores es podrà veure Campeones, i a les 23 hores, el film No respires; el dissabte dia 8, els pierencs i les pierenques podran gaudir d’una representació teatral a les 20 hores amb la companyia Impro con limón; finalment, el diumenge 9, a les 21.30 hores, el ja tradicional concert chill out, amb l’artista Carla Collado i, seguidament, el grup Les Mambes.

Totes les propostes es faran al Gall Mullat i tindran un aforament limitat. A més, caldrà complir amb totes les mesures de seguretat.

Per a participar-hi caldrà fer una inscripció prèvia omplint el formulari adjunt.

Arxivat a: Joventut
I Setmana Jove de Piera

Arxius adjunts