Portada > Actualitat > Notícies > Fomentant l’ocupació en l’àmbit de l’atenció a la dependència

Fomentant l’ocupació en l’àmbit de l’atenció a la dependència

10/09/2020

S’ofereix un pagament únic a aquelles persones que ofereixin un contracte laboral a persones aturades per a tenir cura de gent gran i dependent

La Generalitat ha obert una nova convocatòria de subvencions per a fomentar la creació de nova ocupació en l’àmbit del treball domiciliari per a tenir cura de persones grans i dependents. L’ajut consisteix en un pagament únic a les persones que ofereixin un contracte laboral per un mínim de 12 mesos a persones que no hagin estat donades d’alta a la Seguretat Social en els darrers 2 anys. El contracte ha de ser per a cobrir la necessitat pròpia de rebre atenció i cures a domicili o bé d’una altra persona de la mateixa unitat de convivència.

La quantitat de la subvenció és de 2.685 euros, en el cas que el contracte sigui de jornada complerta, i es correspon al cost de la quota de la Seguretat Social que s’ha d’abonar durant 12 mesos. 

Entre els requisits per poder optar a les subvencions hi ha tenir més de 18 anys, estar empadronat i residir en un municipi de Catalunya, estar al corrent de les obligacions tributàries i tenir uns ingressos bruts anuals limitats. El termini per a presentar la sol·licitud finalitza el 10 de setembre de 2020. 

Per a més informació sobre la convocatòria podeu consultar l’enllaç adjunt.

Arxivat a: Benestar social, Empresa i ocupació
Voluntariat

Arxius adjunts