Portada > Actualitat > Notícies > Commemoració del 40è aniversari dels Diables de Piera

Commemoració del 40è aniversari dels Diables de Piera

21/09/2020

L’entitat, que va haver de suspendre els actes programats per al mes d’abril, ha celebrat els seus 40 anys amb la pintada d’un mural a la façana lateral de l’Escorxador Municipal

Els Diables de Piera han celebrat el seu 40è aniversari de forma atípica. L’entitat havia programat tot un seguit d’actes per al mes d’abril, els quals van haver de ser anul·lats o ajornats amb motiu de la situació sanitària derivada de la Covid-19.

Aquest passat cap de setmana, l’Anna Agudo i l’Adrià Canet, de Doble A Art, han estat els artistes que han donat forma i vida a un mural pintat a la façana lateral de l’Escorxador Municipal. A la pintura, capitanejada pel logotip de l’entitat, amb el seu característic Diable, no hi falten la Tita, la bèstia de La Tita El Fumat, els focs i la pirotècnia, els Diables amb el vestuari que han dut durant tots aquests anys, i els tambors, sempre acompanyant les cercaviles i espectacles.

La vila, de moment, haurà d'esperar per poder gaudir de nou de l’espectacle de foc que sempre ofereix la Colla dels Diables de Piera.

Arxivat a: Cultura
Mural 40è aniversari Diables de Piera
Mural 40è aniversari Diables de Piera
Mural 40è aniversari Diables de Piera
Mural 40è aniversari Diables de Piera