Portada > Actualitat > Notícies > Bona acollida del cicle «Cultura Segura»

Bona acollida del cicle «Cultura Segura»

28/09/2020

L’actuació del Mag Lari va servir de cloenda d’aquesta iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Piera amb la voluntat de donar suport al sector cultural

Aquest passat divendres es va tancar el cicle «Cultura Segura», una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Piera amb l’objectiu de donar suport al sector cultural i als treballadors i treballadores d’aquest sector. Ha tingut una molt bona acollida per part de la ciutadania, fins al punt que alguns espectacles van esgotar les entrades molt ràpidament.

La banda Ginestà va ser l’encarregada d’inaugurar el cicle amb música pop, cançons de protesta i folk català; el segon cap de setmana va ser el torn del grup Barca de Mitjana i les seves tradicionals havaneres; el tercer divendres del mes es va oferir una sessió de cinema a la fresca; i el passat divendres, el Mag Lari va fer gaudir el públic amb els seus trucs, tot i les fortes ventades.

Els espectacles es van celebrar al parc del Gall Mullat i van seguir totes les mesures establertes per a garantir la seguretat del públic. Es va limitar l’aforament i es va controlar l’accés al recinte. Com ja es va fer al Música en Viu o al Cap de Setmana Jove, abans d’entrar a l’espai es va prendre la temperatura a tothom i es va fer un exhaustiu registre de les persones assistents.

Arxivat a: Cultura
Cicle Cultura Segura
Cicle Cultura Segura
Cicle Cultura Segura
Cicle Cultura Segura
Cicle Cultura Segura
Havaneres - Cicle Cultura Segura
Havaneres - Cicle Cultura Segura
Cicle Cultura Segura
Cicle Cultura Segura
Cicle Cultura Segura