Portada > Actualitat > Notícies > Un llibret per a commemorar la Festa de la Gent Gran

Un llibret per a commemorar la Festa de la Gent Gran

08/10/2020

La situació sanitària no permet celebrar els actes habituals però dilluns dia 12 el Teatre Foment acollirà un espectacle teatral amb Quim Vila

Aquest 2020, la Festa de la Gent Gran no es podrà celebrar en les mateixes condicions que en anteriors edicions degut a la situació sanitària actual. Tot i així, l’Ajuntament vol fer un petit reconeixement a la gent gran de la nostra vila i ha elaborat un llibret commemoratiu que té l’objectiu d’augmentar la qualitat de vida de les persones de més edat que, en molts casos, viuen soles a casa. El llibre posa a disposició dels lectors un seguit de consells pràctics i útils sobre set àrees diferents (cos en forma, ment en forma, salut emocional, noves tecnologies, seguretat ciutadana, mobilitat, comoditat a casa i especial Covid-19). Aquests consells van acompanyats d’exercicis que els poden mantenir actius ara que no tenen tantes visites i no poden sortir tant de casa.

El llibre l'ha fet Editorial Mediterrània amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Terapeutes Ocupacionals de Catalunya, el Departament de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació del Cos de Mossos d'Esquadra de Catalunya i la Dra. Esther López Gonzalo, metge de família i coordinadora de residències per a la Tercera Edat. 

Les persones majors de 70 anys que vulguin obtenir el llibret, poden reservar-lo trucant al telèfon 93 778 82 00 ext. 161 i se’ls hi farà arribar a casa. L’horari d’atenció serà divendres 9 d’octubre i dimecres 14 d’octubre de 10 a 12 hores.

Pel que fa a la celebració d’actes, la visita a les residències, les xerrades formatives o el tradicional dinar de germanor no es podran celebrar enguany a causa de totes les mesures de seguretat i d’higiene que s’han de seguir per a evitar possibles rebrots i garantir la salut de la ciutadania. Tanmateix, com que el consistori defensa la #culturasegura, el dilluns dia 12 d’octubre, a les 19 hores, es podrà gaudir, al Teatre Foment de Piera, de l’espectacle Un tipus de riure, de Quim Vila. L’aforament serà limitat.

Arxivat a: Gent gran
Llibret commemoratiu Festa de la Gent Gran