Portada > Actualitat > Notícies > Nou servei gratuït de suport emocional per a joves

Nou servei gratuït de suport emocional per a joves

14/10/2020

El projecte, liderat per una psicòloga, pretén orientar i donar eines al jovent per a millorar el seu benestar i les relacions amb persones del seu entorn

El Servei Comarcal de Joventut de l’Anoia, amb el suport de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Piera, posa en marxa un nou servei gratuït d’assessorament i acompanyament emocional per a joves. El projecte, anomenat La Consulta Jove, neix després que els referents juvenils de l’Anoia detectessin la necessitat d’oferir recursos al jovent que els permetin compartir preocupacions, dubtes, gestionar conflictes i adquirir habilitat personals i socials per afrontar la vida. Entre els objectius del projecte hi ha oferir un servei personalitzat d’assessoria de salut, sensibilitzar el jovent sobre hàbits i conductes saludables, facilitar un espai de diàleg amb les famílies i organitzar tallers i xerrades als centres educatius i  als equipaments juvenils. 

El projecte està liderat per una psicòloga. Les professionals intentaran resoldre dubtes sobre temes com la salut i benestar emocional, el consum responsable, el gènere i la identitat sexual, la violència i els conflictes, les relacions d’amistat, família o parella, els processos de pèrdua, les habilitats per la vida i tècniques de gestió per afrontar situacions complexes. 

La Consulta Jove romandrà oberta els dimecres i divendres, de 9 a 13 hores, i dilluns, dimarts i dijous, de 16 a 19 hores. Per a fer una trobada presencial, cal demanar cita prèvia al telèfon 621 251 732. També es pot demanar atenció telefònica enviant un WhatsApp al mateix número o un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).  

Arxivat a: Joventut
Consulta Jove

Arxius adjunts