Portada > Actualitat > Notícies > Oberta la preinscripció per a un curs de programació ASP i ofimàtica

Oberta la preinscripció per a un curs de programació ASP i ofimàtica

20/10/2020

La formació, destinada a joves de 16 a 29 anys, s’ofereix majoritàriament de manera telemàtica i permet optar a la certificació ACTIC

El Consell Comarcal de l’Anoia i el Centre de Formació CEINA informen que segueix oberta la preinscripció per accedir a un curs emmarcat en el projecte esTICon, que vol formar el jovent perquè pugui programar ASP i aprendre o reforçar els seus coneixements d’ofimàtica. El curs està destinat a nois i noies de 16 a 29 anys que estiguin inscrits en el Programa de Garantia Juvenil o com a demandants d’ocupació. 

La formació es realitzarà de manera telemàtica del 29 d’octubre de 2020 al 6 d’abril de 2021. Paral·lelament a aquesta formació en línia, entre el 29 d’octubre i el 14 de gener, es realitzaran sessions grupals presencials els dijous de 9 a 13 hores al Consell Comarcal de l’Anoia. 

El curs consta de tres mòduls: un d’ofimàtica de 190 hores, un de programació en ASP de 40 hores i un darrer de 10 hores sobre sensibilització mediambiental i igualtat de gènere. Al final de la formació, l’alumnat podrà optar a la certificació ACTIC.

Arxivat a: Educació
Curs programació ASP i ofimàtica

Arxius adjunts

  • Projecte esTICon (PDF, 304 kB)
    Cartell informatiu sobre el curs de programació ASP i ofimàtica