Portada > Actualitat > Notícies > Nova convocatòria de la Policia Local destinada a agents en actiu

Nova convocatòria de la Policia Local destinada a agents en actiu

27/10/2020

El procés selectiu servirà per a crear una borsa de treball que permeti cobrir futures vacants derivades d’una baixa o jubilació

S’han publicat les bases d’una nova convocatòria per a la provisió d’una plaça d’agent de la Policia Local de Piera, mitjançant el sistema de concurs de mobilitat horitzontal. Aquest procés està destinat a agents en actiu que per motius geogràfics o vincles personals o familiars vulguin traslladar el seu lloc de treball a la vila de Piera. També per aquells professionals que prefereixin marxar a treballar fora del seu municipi per garantir més distància amb la ciutadania en la seva feina. Les persones que superin el procés de selecció però no aconsegueixin la plaça, passaran a formar part d’una borsa de treball que permetrà cobrir de manera més àgil futures vacants per baixa o jubilació. 

Entre els requisits per poder optar a aquests llocs de treball hi ha el de ser funcionari/ària de carrera amb la categoria d’agent de cossos de Policia Local de la resta dels municipis de Catalunya, acreditar més de dos anys d’antiguitat en la mateixa categoria o una similar, acreditar el nivell B2 de coneixement de la llengua catalana, tenir el carnet de conduir de la classe A2 i B, i un compromís de permanència de 2 anys en el lloc de treball assignat. No podran participar en el procés aquells agents que hagin estat suspesos, els que hagin estat traslladats o destituïts de càrrecs de comandament com a conseqüència d’un expedient disciplinari i els que tinguin actualment un lloc de treball subjecte a un període de permanència mínima. 

Les persones interessades podran presentar la sol·licitud fins al dia 24 de novembre inclòs. Hauran de fer-ho a través del model d’instància normalitzada que trobareu com a document adjunt o que es pot descarregar a través del web municipal. 

Aquesta convocatòria s’afegeix a la que es va publicar la setmana passada amb la voluntat de reforçar la plantilla de la policia local i millorar la seguretat a la vila.

Podeu consultar les bases de la convocatòria en l'enllaç adjunt.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Policia Local

Arxius adjunts