Portada > Actualitat > Notícies > Treballs de millora i manteniment a la B-224

Treballs de millora i manteniment a la B-224

03/11/2020

La Generalitat està duent a terme un seguit d’actuacions per a millorar la seguretat en alguns trams del vial considerats d’alta sinistralitat

El departament general de carreteres de la Generalitat de Catalunya ha dut a terme unes obres de manteniment i millora a la B-224, concretament en el quilòmetre 14, un tram d'alta sinistralitat, marcat com un dels punts negres de les carreteres catalanes. 

Els treballs han inclòs una millora de la senyalització i de l’asfalt, amb la intenció d’evitar el conegut com a aquaplaning que, sovint, provoca accidents a causa de l’aigua de la pluja. Aquestes obres de millora de la via, sobretot les realitzades en el tram del revolt, eren una millora necessària reivindicada per part del consistori i de la ciutadania com a resposta als sinistres ocorreguts. No obstant això, l'actuació es considera insuficient ja que, tal i com l’Ajuntament de Piera ha demanat en diverses ocasions, la solució definitiva seria el desdoblament de la B-224 Martorell - Piera, així com la variant de la B-224, per poder disminuir la circulació de vehicles per l’interior del nucli urbà. 

Durant la jornada d’avui també s’ha treballat en altres punts del municipi. S’han fet millores a la BV-2241, la carretera que va cap a Can Cairot, Can Canals i El Portell.

Arxivat a: Obres i serveis
B-224