Portada > Actualitat > Notícies > Suport a les entitats en el desenvolupament de la seva activitat

Suport a les entitats en el desenvolupament de la seva activitat

12/11/2020

L’Ajuntament renova l’acord amb l’Associació Dispiera i amb l’Aula Municipal de Música per a subvencionar part de les despeses derivades del seu funcionament

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Piera ha signat un conveni amb l’Associació Dispiera, a través del qual l’Ajuntament es compromet a subvencionar part de les despeses que assumeix l’associació en les actuacions de l’entitat com l’educació en el lleure, el suport i la informació a les famílies, o la formació i sensibilització, entre d’altres. Dispiera es va crear l’any 2004 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida, prestar serveis i oferir recursos a les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) de Piera i les seves famílies. 

També s’ha signat aquests dies un conveni de col·laboració amb l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases. La voluntat és seguir treballant en la promoció de la música permeten a la ciutadania, i especialment a infants i joves, que adquireixin coneixements que els ajudin a desenvolupar aptituds i actituds que els beneficiïn en la seva etapa escolar. El document estableix el compromís del consistori de subvencionar part de les despeses de funcionament del centre i la cessió un curs més de les aules habilitades a Ca la Mestra per a la realització d’activitats.

Arxivat a: General
Conveni amb Dispiera
Aula de Música