Portada > Actualitat > Notícies > Arrenca la campanya Piera és comerç de Primera!

Arrenca la campanya Piera és comerç de Primera!

16/11/2020

Les persones que comprin en els establiments adherits podran aconseguir, a través d’un joc, una bossa de regal

LʼAjuntament posa en marxa una campanya per a dinamitzar el comerç local que premia la fidelitat dels pierencs i pierenques amb un regal. Així, doncs, es convida tots els veïns i les veïnes de més de 18 anys a participar en la promoció «Piera, Comerç de Primera». La mecànica és molt senzilla: cada vegada que es compri en un comerç de la vila es marcarà una de les caselles d’una butlleta amb el segell de l’establiment. Si es compra en cinc comerços diferents s’aconseguirà una bossa de la compra de regal amb la imatge de la campanya. 

Qui hi pot participar?

Totes aquelles persones majors de 18 anys que comprin productes o gaudeixin de serveis en cinc establiments diferents de Piera.

Com es juga?

Es pot recollir la  butlleta en un dels comerços adherits a la campanya. Compra o gaudeix dels serveis de 5 establiments adherits diferents de la vila, i demana que et marquin la butlleta amb el seu segell. Un cop hagis reunit 5 segells diferents ja tindràs la butlleta completa i podràs recollir el regal.

Quin és el regal?

El regal és una bossa serigrafiada amb la imatge de la campanya perquè puguis seguir comprant a la Vila.

On el puc recollir?

A l'Ajuntament de Piera (C/ de la Plaça, 16-18) els dilluns i dimecres de 16 a 18 h i els dimarts i divendres de 10 a 14 h.

Quan acaba el joc?

El joc acaba el 31 de gener de 2021 o fins a esgotar les existències.

 

El fet quotidià de comprar a les botigues de proximitat, o de gaudir dels serveis professionals que es tenen ben a prop de casa, és una bona manera de fer que l’economia local es recuperi després dels efectes negatius de la pandèmia. Sigui perquè comprar a Piera és més pràctic, pel preu o senzillament per proximitat, és important saber que a Piera hi ha un comerç de primera qualitat. Dona't pressa, i no et quedis sense el teu regal.

Arxivat a: Comerç
Piera és comerç de Primera!
Piera és comerç de Primera!