Portada > Actualitat > Notícies > Jordi Madrid presenta la seva dimissió

Jordi Madrid presenta la seva dimissió

26/11/2020

En roda de premsa, el fins ara alcalde de Piera ha explicat els motius de la seva renúncia al càrrec i ha agraït l’estima i el suport que ha rebut sempre de la ciutadania

El fins ara alcalde de Piera, Jordi Madrid, ha presentat avui al registre de l’Ajuntament la seva dimissió al càrrec, tal i com va anunciar en el ple municipal que es va celebrar ahir dimecres 25 de novembre. En compareixença davant els mitjans de comunicació, l’alcalde sortint ha volgut explicar els motius d’aquesta decisió fent referència a la moció presentada fa només uns dies pel seu soci de govern, Junts per Piera, conjuntament amb PSC-Piera i Ara és Demà, i assegurant que feia un pas al costat “amb la voluntat de no dificultar la governabilitat de Piera i posant per sobre de personalismes el projecte existent”.

Jordi Madrid ha apel·lat al diàleg i ha emplaçat tothom “a trobar la millor solució, respectant la voluntat expressada a les urnes”. Madrid no ha volgut finalitzar la roda de premsa sense agrair la feina realitzada pels tècnics municipals i “el suport i l’estima que ha rebut sempre de la ciutadania”.

El proper dia 4 de desembre se celebrarà un ple municipal extraordinari en el qual es ratificarà la seva dimissió i es debatrà la moció de censura presentada pels tres grups municipals.

Arxivat a: Administració local
Roda de premsa - dimissió alcalde