Portada > Actualitat > Notícies > Es reprenen les representacions del Concurs de Teatre Amateur

Es reprenen les representacions del Concurs de Teatre Amateur

27/11/2020

Els espectacles començaran a les 19 hores, per complir amb el toc de queda, i tindran un aforament limitat a un màxim de 80 persones

Aquest dissabte, 28 de novembre, es reprenen les representacions del 44è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, que es van haver de suspendre per les restriccions de la COVID-19. En aquesta ocasió serà el Grup de Teatre d’Amics de les Arts de Terrassa el que portarà al Teatre Foment l’obra Les Arrels. Totes les obres començaran a les 19 hores per tal de finalitzar abans de les deu de la nit i garantir el compliment del toc de queda. El teatre obrirà les seves portes a les 18.30 hores i l’aforament màxim permès serà de 80 persones. En totes les representacions s’apliquen les mesures de seguretat derivades de la pandèmia, com l’obligatorietat de dur la mascareta, el registre de les persones assistents, l’assignació de seients i la distància de seguretat entre persones. 

Les següents representacions arribaran els dies 5, 12 i 19 de desembre. El dia 5 serà el Grup de Teatre Tàndem de Santa Perpètua de la Mogoda el que ofereixi a Piera la seva obra Angoixa; el dia 12 serà el torn del Grup de Teatre D’aquí i d’allà de Terrassa, amb l’obra Innocència; i, finalment, el dia 19 es tancarà el certamen amb el Grup La Teatral de Barcelona i el seu espectacle Desconeguda.

Arxivat a: Cultura i espectacles
Teatre Foment

Arxius adjunts