Portada > Actualitat > Notícies > Treballs de senyalització al barri de Can Bonastre

Treballs de senyalització al barri de Can Bonastre

03/12/2020

Es preveu instal·lar 140 plaques amb els noms dels carrers amb l’objectiu de garantir que tots els nuclis veïnals disposin de la corresponent senyalització

Aquest mes de desembre es col·locaran un total de 140 plaques actualitzades al barri de Can Bonastre amb els noms dels carrers. Fa un temps es va projectar realitzar aquesta actuació a tots els nuclis veïnals, però Can Bonastre va quedar pendent perquè s’hi estaven duent a terme unes obres de sanejament. Actualment, hi ha carrers que no tenen la placa corresponent i altres on la senyalització es troba en un estat força precari. 

Per corregir aquesta deficiència, i després una estreta col·laboració entre la regidoria de Barris, la brigada municipal i l’Associació de Veïns de Can Bonastre, la setmana del 14 al 18 de desembre es procedirà a la instal·lació de les plaques, garantint així que tots els nuclis veïnals comptaran amb la corresponent senyalització.

Arxivat a: Barris
Senyalització barri Can Bonastre
Senyalització barri Can Bonastre
Senyalització barri Can Bonastre
Senyalització barri Can Bonastre