Portada > Actualitat > Notícies > El carrer Sant Cristòfol es destinarà als vianants

El carrer Sant Cristòfol es destinarà als vianants

07/12/2020

Aquesta mesura, que s’aplicarà del 14 de desembre al 5 de gener, vol facilitar que la ciutadania pugui passejar i fer les seves compres als comerços de Piera

Aquest 2020, degut a la situació d’excepcionalitat que estem vivint, no es podrà celebrar, com altres anys, la Fira de Nadal. Tot i així, des del consistori s’han buscat altres alternatives per a fomentar el comerç de proximitat. Del 14 de desembre al 5 de gener, de 17 a 20.30 hores, el carrer Sant Cristòfol quedarà tancat al trànsit des del seu inici fins al carrer Herois del Bruc, permetent només la circulació de vehicles dels serveis municipals o que necessitin accedir als guals. L’objectiu és facilitar que els pierencs i pierenques puguin passejar i fer les seves compres a la vila durant les festes nadalenques.

Aquesta mesura complementa la campanya Piera, és comerç de Primera que s’ha posat en marxa des del consistori per donar suport als comerços locals. A més, els establiments adherits posaran a disposició de la seva clientela una bústia reial per tal que els infants puguin fer arribar les seves cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Es recorda a la ciutadania que, ara més que mai, és important confiar en el comerç de proximitat, que ofereix productes de qualitat i una atenció individualitzada que no es pot trobar en grans superfícies. Així mateix, cal fer-ho seguint les mesures de prevenció davant la COVID-19 per evitar contagis: mantenint una distància de seguretat i fent ús de la mascareta.

Arxivat a: Comerç
Piera, és comerç de Primera!
Bústia reial

Arxius adjunts