Portada > Actualitat > Notícies > Treballs d’adequació del camí dels Saulons

Treballs d’adequació del camí dels Saulons

17/12/2020

L’actuació pretenia arranjar la base del camí, força malmesa pel pas de vehicles no agrícoles, i la millora de la recollida de les aigües superficials

A través del Parc Rural de Montserrat, l’Ajuntament ha dut a terme l’adequació del camí dels Saulons. Els treballs han consistit en un arranjament de la base, que es trobava malmesa per la freqüència de vehicles no agrícoles que circulen per aquesta via. Així mateix, s’ha aprofitat per a reforçar la recollida de les aigües superficials.

La subvenció rebuda per a finançar aquesta actuació formava part d’una línia d’ajuts destinada a l’arranjament de camins que fossin estructurals i agrícoles i, en aquest cas concret, que tinguessin accés a un mínim de cinc finques agrícoles.

El camí dels Saulons és el que històricament feia de connexió entre la vila i els masos de Can Claramunt i Can Gener, i també formava part de la via principal de connexió entre el nucli de Piera i els nuclis de La Fortesa i Sant Jaume Sesolieveres. Actualment és un camí d'ús agrari que dona servei a finques agrícoles d'oliveres i vinya i que també permet accedir al barri de Can Claramunt.

Arxivat a: General
Camí dels Saulons
Camí dels Saulons
Camí dels Saulons