Portada > Actualitat > Notícies > Reconeixement a dos pierencs pels bons resultats obtinguts a les PAU

Reconeixement a dos pierencs pels bons resultats obtinguts a les PAU

22/12/2020

En Carlos Hervas i l’Andreu Figueras, alumnes de l’INS Guinovarda, han rebut la felicitació del conseller d’Empresa i Coneixement èxits assolits en la prova d’accés a la universitat

El pierenc Carlos Hervas, alumne de l’institut Guinovarda, ha estat reconegut com un dels millors estudiants del curs 2019-2020 pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Hervas ha rebut una carta del conseller, Ramon Tremosa, felicitant-lo pels bons resultats obtinguts en la prova d’accés a la universitat (PAU). El mateix reconeixement ha obtingut un dels seus companys d’estudis, el també pierenc Andreu Figueras. 

La COVID-19 no ha fet possible organitzar actes presencials però des de la Generalitat s’ha volgut fer arribar el seu agraïment i satisfacció a aquests alumnes pels èxits assolits en la PAU, que és la porta d’entrada als estudis superiors i, per tant, un pas important per al seu futur. 

La carta ha anat acompanyada d’un diploma que els acredita com un dels millors estudiants del país.

Arxivat a: Educació
INS Guinovarda
Carlos Hervas
Andreu Figueras