Portada > Actualitat > Notícies > Vetllant per la seguretat a les zones escolars

Vetllant per la seguretat a les zones escolars

22/12/2020

S’ha reforçat la pintura viària al voltant de l’escola Herois del Bruc i de l’institut Guinovarda, una zona per la qual hi passen diàriament prop de 1.200 infants i joves

Amb la voluntat de millorar la seguretat i l’ordenació del trànsit a les zones escolars de la vila, s’han realitzat uns treballs de manteniment a l’entorn de dos centres: l’escola Herois del Bruc i l’institut Guinovarda. Es tracta d’una zona a la qual diàriament hi accedeixen cinc autocars i en poca estona i entren i surten prop de 1.200 nens i/o joves. 

Els treballs han consistit en reforçar la pintura viària, delimitant la zona dels autobusos i el carril de circulació de vehicles. Així mateix, s’han repassat els passos de vianants i les zones d’estacionament.

Arxivat a: Obres i serveis
Pintura viària a les zones escolars
Pintura viària a les zones escolars
Pintura viària a les zones escolars
Pintura viària a les zones escolars
Pintura viària a les zones escolars
Pintura viària a les zones escolars