Portada > Actualitat > Notícies > Acord amb Caprabo per ajudar les famílies més vulnerables

Acord amb Caprabo per ajudar les famílies més vulnerables

29/12/2020

L’Ajuntament de Piera treballa a través de la regidoria d'Atenció a les persones per fer arribar productes bàsics a les persones amb menys recursos de la vila

La regidoria d’Atenció a les persones de l’Ajuntament de Piera ha començat a treballar amb els departaments de caràcter social de diferents empreses per tal d'arribar a acords que permetin fer arribar material bàsic als veïns i veïnes més vulnerables de la vila. Caprabo ha estat la primera empresa en respondre a aquesta col·laboració. 

Càritas prepara habitualment un paquet per a les famílies sense recursos de Piera amb menjar i material bàsic, però aquest any hi havia una mancança en productes bàsics per a nadons. És per això que Caprabo ha decidit donar bolquers i tovalloletes per a famílies amb infants de 0 a 2 anys.

Arxivat a: Benestar social
Donació a Càritas
Donació a Càritas