Portada > Actualitat > Notícies > Piera es prepara per als efectes de la borrasca

Piera es prepara per als efectes de la borrasca

08/01/2021

Entre les mesures preses es troba la distribució de potassa a les zones més susceptibles de glaçar-se

Davant la previsió de nevades generalitzades arreu de Catalunya per a aquest dissabte, l'Ajuntament de Piera ha posat en marxa un dispositiu destinat a reduir els efectes de la borrasca Filomena sobre la mobilitat i la seguretat de les persones. Entre ahir i el dia d'avui està previst que es distribueixin a la via pública 3.000 quilos de potassa en aquells punts amb majors possibilitats de presentar plaques de gel. De la mateixa manera s'ha tallat el subministrament a les fonts públiques per tal d'evitar que l'aigua congelada pugui trencar les canonades.

Pel que fa al cap de setmana, tant la brigada com diferents empreses del municipi que disposen de màquines excavadores es troben en situació d'alerta de la mateixa manera que es troben en coordinació la Policia Local i l'Agrupació de Defensa Forestal Piera per si han d'actuar.

Respecte l'atenció de persones vulnerables, l'Ajuntament en col·laboració amb la parròquia fa una crida a la ciutadania per tal de notificar a través de l'adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e) els casos que puguin detectar de persones en situació de vulnerabilitat que visquin soles, especialment gent gran, i que puguin necessitar de suport.

Davant de qualsevol emergència es recorda la importància de trucar al 112 o a la Policia Local al 93 778 82 25.

Arxivat a: Interès ciutadà
Actuacions davant la neu
Actuacions davant la neu