Portada > Actualitat > Notícies > Arriba el Carnaval de Piera en format virtual

Arriba el Carnaval de Piera en format virtual

04/02/2021

Es convida les famílies a participar-hi enviant per correu electrònic una fotografia amb les seves millors disfresses

Des de la Regidoria de Cultura es convida als vilatans i les vilatanes a gaudir i participar un any més de la celebració del Carnaval.  Aquesta edició, però, haurà de ser diferent, atesa la situació actual de pandèmia en què ens trobem, i es proposa a la ciutadania un concurs de disfresses virtual.

Per poder-hi participar, s’haurà d’enviar una fotografia individual o en grup al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), del dia 11 al 17 de febrer, juntament amb el full de dades i les autorizacions que es troben adjuntes a la notícia segons la categoria en la qual es participi.  En el cas de participar a la categoria adult/familiar com a grup, serà necessari omplir un full de dades per cada membre del grup, en funció de si és major d'edat o menor.

Les imatges rebudes seran exposades a la Sala Municipal d’Exposicions del 26 de febrer al 7 de març, on es podran visitar en horari de dilluns a divendres de 15.30 a 19 h i els dissabtes i diumenges de 9.30 a 15.30 h. L’entrega de premis serà el dia 7 de març a les 19 h a la Sala d’Exposicions Municipal.

Hi haurà un reconeixement per a les persones guanyadores de les diferents categories. En l’àmbit adult/familiar es premiarà el millor vestuari (també caldrà enviar fotografies del procés d’elaboració), el més divertit i el més nombrós, que inclouria diferents grups bombolla que hagin decidit de forma conjunta disfressar-se de la mateixa temàtica. En la categoria infantil, es premiarà el millor superheroi/superheroïna, el millor princep/princesa i la disfressa més divertida.

Ambdós categories tindran un reconeixement de la ciutadania, amb el premi per votació popular. Per poder votar, s’haurà de fer de forma presencial a la Sala d’Exposicions Municipal fins el 6 de març. El jurat, estarà presidit per la regidora de Cultura, Anna Pallerols, i format per diverses persones anònimes de la vila.

Arxivat a: Cultura
Carnaval
Carnaval 2021

Arxius adjunts