Portada > Actualitat > Notícies > S’inicia el procés de selecció per a la contractació de personal docent

S’inicia el procés de selecció per a la contractació de personal docent

04/02/2021

Les noves incorporacions impartiran els cursos de formació ocupacional que s’ofereixen a Piera a través del Servei d’Ocupació de Catalunya

Es posa en marxa l’adjudicació del servei de docència per als cursos que s’impartiran a Piera en el marc del programa de Formació Oberta en Àrees Prioritàries (FOAP), que ofereix a les persones en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació adaptada al seu potencial i a les necessitats del mercat laboral.

Els docents hauran de ser persones autònomes i hauran de complir amb els requisits de titulació, experiència professional i experiència docent establerts en els programes que regulen cadascuna de les especialitats:

  • Activitats de gestió administrativa: enregistrament de dades, ofimàtica, registres comptables i gestió operativa de tresoreria.
  •  Activitats de gestió administrativa: gestió d’arxius, operacions administratives comercials, gestió auxiliar de personal  i pràctiques.
  • Formació complementària de prevenció de riscos laborals i Inserció laboral, sensibilització mediambiental i en la igualtat de gènere associada als cursos d’Activitats de gestió administrativa.

 Els cursos s’impartiran a la vila de Piera i la durada del servei serà la mateixa que la durada del curs de formació. Les sol·licituds per optar a aquests llocs de treball s’hauran de presentar en un termini de 5 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de l’anunci en el perfil de contractant a través del portal de contractació pública

Podeu ampliar aquesta informació i obtenir-ne la documentació corresponent a l’Ajuntament de Piera i a través de la Seu electrònica.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Curs d'anglès B1