Portada > Actualitat > Notícies > Apropant les noves tecnologies a la gent gran

Apropant les noves tecnologies a la gent gran

10/02/2021

Aquest mes de febrer es posa en marxa un curs presencial que pretén ensenyar les persones de més edat a fer ús de l’ordinador i dels dispositius mòbils

Des de la Regidoria de la Gent Gran es promouen activitats per a millorar el benestar i la salut dels pierencs i les pierenques de més edat. En aquest sentit, aquest mes de febrer es posarà en marxa un curs de noves tecnologies que pretén ensenyar a la gent gran a fer ús de l’ordinador i dels dispositius mòbils. L’objectiu és oferir a aquests pierencs i pierenques els coneixements i les eines bàsiques per poder realitzar videoconferències amb amics i familiars o realitzar tràmits essencials com demanar cita prèvia al CAP a través de La Meva Salut o fer ús de la banca electrònica. 

La formació serà presencial i s’oferirà els dies 16 i 18 de febrer, des de les 11 fins a les 12 hores, al Casal per a Joves i Grans. Les persones que hi vulguin participar han de formalitzar les inscripcions a l’Associació de la Gent Gran o per telèfon, trucant al 93 776 12 67.

Arxivat a: Gent gran
Dispositius mòbils