Portada > Actualitat > Notícies > S’amplia la realització de tests d’antígens als membres de les meses electorals

S’amplia la realització de tests d’antígens als membres de les meses electorals

10/02/2021

Les persones designades com a segon suplent poden demanar cita prèvia al Centre d’Atenció Primària per a realitzar-se la prova de manera gratuïta

El Departament de Salut amplia la possibilitat de fer-se el test d’antígens a les persones designades com a segon suplent en les meses electorals. Fins ara només s’havia convocat a aquells veïns i veïnes designats com a titulars i primers suplents però ara la Generalitat ha decidit oferir aquesta possibilitat a tots els membres de mesa per garantir la seguretat durant la jornada electoral del proper 14 de febrer. 

Les persones desingades com a segon suplent que vulguin fer-se la prova de manera gratuïta, poden demanar cita prèvia al Centre d’Atenció Primària (CAP) aportant el seu nomenament com a membre d’una mesa electoral i la targeta sanitària. 

Si per algun motiu, els titulars i primers suplents no haguessin rebut la cita, també poden demanar-la al seu CAP de referència.

Arxivat a: Salut
Eleccions autonòmiques 21D