Portada > Actualitat > Notícies > S’incorpora una treballadora per a la vigilància de la zona blava

S’incorpora una treballadora per a la vigilància de la zona blava

11/02/2021

El servei inclou una hora gratuïta d’aparcament amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels vehicles a l’eix comercial de Piera durant les franges regulades

L’Ajuntament de Piera, dins de la convocatòria de Treball i Formació Línia Dona 2020, ha contractat una persona, per un període de 12 mesos, que realitzarà tasques de vigilància i control de la zona blava. Aquest programa vol millorar les competències professionals de les persones en situació d’atur que tenen més dificultats per accedir al mercat laboral. En aquest sentit, se’ls facilita experiència laboral, en un entorn productiu real, i se’ls ofereix una formació transversal de 60 hores. El programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

La nova treballadora es va incorporar el passat dia 8 de febrer i ha començat a vigilar la zona blava de l’eix comercial de Piera. Recordem que aquest servei inclou una hora gratuïta d’aparcament. Per tal que la persones vigilant pugui fer-ne un control, no és necessari adquirir cap tiquet sinó col·locar en un lloc visible un rellotge amb l’hora en la qual s’ha estacionat el vehicle. L’objectiu és donar suport al comerç local, facilitant que hi hagi mobilitat de la ciutadania durant les franges regulades. L’horari de la zona blava és de dilluns a dissabte de 9 a 14 hores i de 17 a 21 hores. Els rellotges es poden aconseguir a la Policia Local i als comerços de la vila.

Durant aquests primers dies de funcionament no es multarà els conductors però sí se’ls hi recordarà el funcionament del servei.

Arxivat a: Empresa i ocupació
Rellotge zona blava