Portada > Actualitat > Notícies > Els centres educatius celebren el Carnaval amb seguretat

Els centres educatius celebren el Carnaval amb seguretat

19/02/2021

Durant tot la setmana, l’alumnat va seguir les consignes del rei Carnestoltes i divendres passat es van organitzar festivals, desfilades i festes de disfresses

Un any més, els centres educatius de la vila van celebrar el Carnaval. Tot i la situació actual, l’alumnat va gaudir amb les diverses propostes que es van organitzada a cada centre. Durant tota la setmana, la majoria va seguir les consignes del rei Carnestoltes i, divendres, els infants van deixar les aules per lluir les seves disfresses davant la resta de companys.

A l'escola bressol municipal El Gall Mullat, durant tota la setmana es van organitzar activitats relacionades amb el carnaval, com un conte, confeti, un racó de les disfresses i una sala de llum amb complements. Divendres es va celebrar una festa amb música, per grups bombolla, en la qual els infants es van disfressar de manera lliure.

A La Tortuga, durant tota la setmana es van seguir les consignes del rei Carnestoltes i divendres, tot l’alumnat de la llar es va disfressar de superherois de la COVID. Es va organitzar una gran festa al pati on cada grup va oferir una petita representació a la resta de companys.

A l'escola Apiària, complir amb les ordres setmanals els va omplir cada dia de festa i disbauxa. Per tancar la celebració, els alumnes es van convertir en superherois i superheroïnes  i es van fer una foto amb el rei Carnestoltes.

A l’escola Creixà, les conegudes consignes del rei Carnestoltes estaven articulades a través de l’alumnat de sisè de primària. Divendres, tant els infants com el personal del centre es van disfressar i, mantenint les mesures de seguretat i per grups, van desfilar al pati per la catifa vermella al so de cançons carnavalesques. Va ser una celebració diferent però tots i totes van lluir unes disfresses molt originals i van gaudir de la festa.

A l'escola Herois del Bruc, l’alumnat ha fet màscares molt xules. Finalment, el passat dia 12 de febrer es van vestir amb disfresses molt divertides i originals. Els alumnes d’educació infantil, aquest any, s’han disfressat de fruites per a coincidir amb els noms de les classes.

Més enllà de seguir les consignes durant tota la setmana, a l’Institut Escola Piera es van organitzar sortides pel poble per a celebrar dijous gras. Divendres, no va faltar una gran festa amb disfresses, música i disbauxa.

Finalment, a l’institut Guinovarda es va organitzar una festa de Carnestoltes diferent, original i, sobretot, segura. L’alumnat va participar en el Festival Guinovisión. Es va assignar un país diferent a cada grup del centre i se’ls va encomanar la tasca de preparar una coreografia amb una cançó que, en alguna ocasió, hagi participat en el festival d’Eurovisió.

Arxivat a: Educació
Carnaval - Herois del Bruc
Carnaval - Apiària
Carnaval - Institut Escola Piera
Carnaval - El Gall Mullat
Carnaval - La Tortuga
Carnaval - Institut Guinovarda
Carnaval - Creixà