Portada > Actualitat > Notícies > Novetats en els processos de selecció oberts per a cobrir tres places de Policia Local

Novetats en els processos de selecció oberts per a cobrir tres places de Policia Local

25/02/2021

Es publica el llistat definitiu d’admesos i exclosos en el procés destinat a agents en actiu i s’amplia el termini de resolució d’al·legacions en el que es realitza per concurs-oposició lliure

S’ha publicat al BOPB la relació definitiva d’aspirants admesos i exclosos en la convocatòria per a la provisió d’una plaça d’agent de la Policia Local de Piera, mitjançant el sistema de concurs de mobilitat horitzontal. Recordem que aquest procés està destinat a agents en actiu que per motius geogràfics o vincles personals o familiars vulguin traslladar el seu lloc de treball a la vila de Piera. S’han estimat les al·legacions en les que els aspirants han presentat la documentació sol·licitada i s’han desestimat les de totes aquelles persones que no han donat compliment al requeriment. Podeu consultar la llista en l’enllaç adjunt. 

D’altra banda, l’Ajuntament informa que el departament de Recursos Humans no ha pogut resoldre en el termini establert les al·legacions presentades pels aspirants en el procés de selecció per cobrir dues places vacants d’agent de la Policia Local, mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure. Per aquest motiu, tal i com estableixen les bases de la convocatòria, s’acorda una ampliació del termini de resolució d’al·legacions de 30 dies més. 

Recordem que en tots dos processos de selecció aconseguiran la plaça o places les persones que obtinguin un millor resultat i la resta passaran a formar d’una borsa de treball per a cobrir futures vacants, baixes o necessitats puntuals.

Arxivat a: Empresa i ocupació, Seguretat ciutadana
Policia Local