Portada > Actualitat > Notícies > Piera prepara la commemoració del Dia de les Dones

Piera prepara la commemoració del Dia de les Dones

01/03/2021

Durant tota la setmana s’han programat activitats diverses al nucli i als barris com un taller per a treballar el llenguatge inclusiu, una exposició i un espectacle literari

Piera celebrarà el Dia Internacional de les Dones amb un seguit de propostes que pretenen reflexionar sobre les desigualtats existents i posar en valor el paper de les dones en la nostra societat. Sota el lema «Fem bugada pel 8 de març», el dissabte dia 6 a les 10 h es preveu realitzar un taller anomenat «Posem-nos ulleres liles», amb exercicis pràctics per a ‘llegir imatges’ i crear-ne de noves. L’activitat es farà a la plaça del Peix i requereix d’inscripció prèvia enviant un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

 A la tarda s’oferirà l’espectacle Memòries líquides, veus dels safareigs, que combinarà la lectura i la música i estarà conduït per la Rosa Vendrell. Serà a partir de les 17 hores al safareig de la Plaça de la Sardana. L’aforament serà limitat i es seguiran totes les mesures de prevenció. Aquestes dues propostes compten amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Piera. 

El mateix dissabte a les 18 hores, el Teatre Foment acollirà un cicle de Teatre Feminista amb la companyia Actriüs i el Grup de joves actrius de l’Escola de Teatre de Piera.

Diumenge dia 7 de març, l’Eixam, amb la col·laboració de l’Ajuntament, farà un grafiti mural a la façana lateral de la Nau del Sanahuja a partir de les 11 h. Hi haurà també un taller anomenat ‘pintem teles’ que impartiran la Clàudia Barrachina i la Kènia Boada. A les 17 h, al Parc del Gall Mullat, Les Barjaules organitzarà una altra activitat per tenyir Piera de color lila. 

No només hi haurà activitats al nucli urbà sinó també en algunes dels pobles i barris de Piera. Al local social de la Venta i Can Mussarro, d’11 a 13 h, es podrà visitar una exposició sobre la dona organitzada per l’associació veïnal. I dilluns dia 8 de març, al local social de Can Bonastre, es lliurarà a totes les veïnes una flor elaborada per les companyes de l’associació. 

El mateix 8 de març, Dia internacional de les Dones, es farà una aturada institucional davant l’Ajuntament de Piera a les 12 h que inclourà la lectura del manifest. A partir de les 19 h, a la plaça del Peix, es preveu que hi hagi una concentració i una nova lectura del manifest organitzada per Les Barjaules.

Arxivat a: Igualtat de gènere
Dia de la Dona
dia de la dona