Portada > Actualitat > Notícies > Piera acull, un any més, la Copa Catalana de Trial

Piera acull, un any més, la Copa Catalana de Trial

22/03/2021

Una cinquantena d’esportistes van participar ahir diumenge en la primera prova d’aquesta competició celebrada a les instal·lacions de Can Mata

Ahir diumenge, dia 21 de març, les instal·lacions de Can Mata van acollir la primera prova de la Copa Catalana de Trial Nens/Nenes, amb participants de 5 a 15 anys distribuïts en set categories diferents. La competició va transcorre al llarg de sis trams adaptats a cadascuna de les categories. Enguany, el tret de sortida de la prova va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, que va donar la benvinguda a la cinquantena d’infants que hi van participar. La prova va comptar, a més d'un bon nombre de pilots locals,  amb pilots vinguts de les Terres de l'Ebre, del Segrià i Comarques de Girona així com del País Valencià i les Illes Balears.

Els pilots del Motoclub Piera van guanyar en quatre categories: Jarez Ibañet en la categoria Aleví, Genís Forns en la de Base, Arnau Maura en la categoria Promo i Marc Piquer en Oberta. També cal destacar la segona posició l’Ivet Raventós en categoria femenina.

L'organització, a càrrec del Moto Club Scan Team Piera amb el suport de la Federació Catalana de Motociclisme i la col·laboració de l'Ajuntament de Piera, va rebre les felicitacions dels equips participants i es va destacar l'exigència dels diferents trams així com el nivell mostrat pels pilots.

Arxivat a: Esports
Copa Catalana de Trial
Copa Catalana de Trial
Copa Catalana de Trial
Copa Catalana de Trial
Copa Catalana de Trial
Copa Catalana de Trial