Portada > Actualitat > Notícies > Dues pierenques es proclamen subcampiones d’Espanya de patinatge artístic

Dues pierenques es proclamen subcampiones d’Espanya de patinatge artístic

27/04/2021

La Carme Munné i l’Aina Munné, que formen part del Grup Xou de Matadepera, han participat en la competició celebrada aquest cap de setmana a Lleida

Les patinadores Carme Munné i Aina Munné, del Club Patinatge Artistic Piera i membres del Grup Xou de Matadepera, s'han proclamat aquest cap de setmana subcampiones d’Espanya de patinatge artístic en la modalitat de grups Xous Petits. El campionat es va celebrar dissabte 24 d’abril a Lleida, a porta tancada, amb la participació de 22 equips de diverses comunitats de l’Estat. El Club Patí Matadepera, amb el seu xou Salem, va aconseguir una excel·lent valoració mitjana, superant el Club Patinatge Artístic Tona, que va quedar en tercera posició, en la que es va considerar una final molt igualada. El campió d’Espanya va ser el Club Patinatge Artístic l’Aldea.

Aquest subcampionat dóna accés directe a representar Espanya en els campionats europeu i mundial, una fita que permetrà les esportistes pierenques estar amb el seu grup entre els equips més importants d’arreu del món.

Arxivat a: Esports
Carme i Aina Munné
Carme i Aina Munné