Portada > Actualitat > Notícies > Piera celebra les Festes del Sant Crist

Piera celebra les Festes del Sant Crist

29/04/2021

Des del passat divendres 23 d’abril, la ciutadania ha pogut gaudir de propostes diverses com espectacles familiars i teatrals, concerts i una mostra de dansa a càrrec d’entitats locals

El passat 23 d’abril es va donar el tret de sortida a les Festes del Sant Crist, que aquest any s’han vist condicionades per la situació sanitària, que ha obligat a suspendre la fira i a programar actes amb un aforament limitat i seguint les mesures de prevenció per la COVID.   

La ciutadania va poder gaudir divendres d’una petita mostra musical a càrrec de l’Aula Municipal de música, en la qual va participar l’alumnat que integra la banda Orquestra de Piera (BOP) i la Marxing Band. Tot seguit, David Merca va oferir un monòleg que va fer passar una estona divertida a les persones assistents. 

Dissabte, com en anteriors edicions de les Festes del Sant Crist, els pierencs i pierenques van poder gaudir d’una mostra de dansa que va comptar amb la participació de diferents entitats de la vila com l’Acadèmia Blue Moon Dansa, Amanecer de Piera, Associació Ballestea, Soles de Andalucia i Sbombats. Per acabar el dissabte, el grup Karaokes Band va oferir un gran concert amb molt bona acollida per part del públic. 

El diumenge es va destinar als més petits, amb un espectacle familiar de titelles de la companyia Xip Xap. Sota el títol Uh! Quin cangeli!, els nens i les nenes van gaudir dels diferents personatges de la història. La tarda es va tancar amb l’actuació de la Colla Infantil de Diables de Piera. 

Ahir dimecres, amb motiu de la Diada del Sant Crist, es va celebrar l’ofici solemne amb la renovació del vot de Poble al Sant Crist, que es va poder seguir en directe per Piera Televisió. A la tarda, l’orquestra Maravella va emocionar el públic assistent amb un gran concert que per causes meteorològiques es va haver de traslladar al Teatre Foment. 

Aquest proper dissabte, dia 1 de maig, les festes es tancaran amb el concert de la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona a les 12.30 hores al Teatre Foment (canvi d'ubicació a causa del temps) i amb l'acte de commemoració dell 40è aniversari dels Diables de Piera, que serà a les 20.30 hores al Gall Mullat, si les condicions meteorològiques ho permeten. 

 

Arxivat a: Festes
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021
Festes del Sant Crist 2021