Portada > Actualitat > Notícies > Els Premis TREC fan un reconeixement als millors treballs de recerca

Els Premis TREC fan un reconeixement als millors treballs de recerca

05/05/2021

Aquest any s’ha decidit fer una doble convocatòria per premiar els millors treballs d’aquest any i també els de l’any passat, que no es van lliurar per la situació sanitària

Ja es coneixen els guanyadors dels Premis TREC, uns guardons que organitzen la regidoria d’Educació de l’Ajuntament i l’INS Guinovarda des de l’any 2008 amb la voluntat de fer un reconeixement públic als treballs de recerca que realitza l’alumnat de 2n de batxillerat. L’any passat, donada la situació sanitària, no es va poder fer la convocatòria. És per això que, encara que no es podrà fer un acte de lliurament com cal, es va decidir fer una doble convocatòria per tal de premiar els treballs realitzats el curs passat i també els treballs d’aquest curs.

Entre els objectius dels premis hi ha el fet que els treballs no quedin limitats a l’àmbit acadèmic, crear un fons documental per a la biblioteca sobre temàtica local i estimular els futurs alumnes de l’INS Guinovarda a realitzar un bon treball i fer una recerca sobre la vila.

El jurat es va reunir el passat 15 d’abril per emetre el seu veredicte. En la seva decisió s’han tingut en compte criteris com el rigor i el tractament científic en el desenvolupament del treball, l’originalitat i el plantejament del tema, la idoneïtat de les fonts, la presentació, la visió crítica i l’ús adequat de la llengua.

Premis any 2020. Categoria de temàtica general:

 • 1r premi: La teoria dels 6 graus, d’Eloi Escayol
 • Accèssit: El canvi climàtic. L’emergència climàtica, de Dune Rodríguez
 • Accèssit: Què són els somnis i per què somiem?, d’Àfrica Pellin

Premi any 2020. Categoria de temàtica local:

 • 1r premi: Pla de Promoció Econòmica per Piera, d’Ivette Xaus 

Premis any 2021. Categoria de temàtica general: 

 • 1r premi: És la impressió 3D el futur de la medicina a mida?, de Mariona Pertíñez
 • Accèssit: Funció de relació en els vegetals, d’Irina Guerrero
 • Accèssit: Fenòmens paranormals, de Yaiza Paredes 

Premis any 2021. Categoria de temàtica local: 

 • 1r premi: És possible obrir una discoteca a Piera?, de Pau Tuset
 • Accèssit: El meu entorn solidari, d’Irene Ruiz 

El veredicte del jurat s’ha donat a conèixer a través d’un vídeo que s’ha emès per Piera Televisió. Des de l’Ajuntament i l’institut volen agrair la col·laboració dels membres del jurat i felicitar l’alumnat que hi ha participat per la qualitat dels treballs. 

Arxivat a: Educació
Premis TREC

Arxius adjunts

 • Premis TREC (PDF, 116 kB)
  Consulta el llistat de guanyadors de les edicions 2020 i 2021