Portada > Actualitat > Notícies > Els Diables de Piera celebren el seu 41è aniversari

Els Diables de Piera celebren el seu 41è aniversari

10/05/2021

El Gall Mullat va acollir un espectacle de foc i llum que va comptar amb un aforament limitat i amb totes les mesures de seguretat davant la Covid-19

El passat dissabte, els Diables de Piera van celebrar el seu 41è (40+1) aniversari. El Gall Mullat va acollir un gran espectacle, amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat. A partir de les 20 hores va començar la festa, que va oferir una combinació de foc, llum i bestiari. Hi van participar la colla infantil dels Diables, la colla de tambors adults i la Tita i el Fumat, entre d'altres. També hi va ser, com és habitual als correfocs, el grup Paranoia amb una espectacular actuació. La festa va incloure espectacles amb foc i pirotècnia, com els ventalls de foc, l'escala de foc o els pals de foc i va finalitzar amb un castell de focs. 

Durant l’acte, membres de l'organització van recordar que al llarg dels 41 anys d’història de l’entitat, s’han comptabilitzat unes 300 persones inscrites, des dels inicis, quan una colla del jovent de Piera va engegar aquesta agrupació.

Arxivat a: Cultura
40è aniversari Diables de Piera
40è aniversari Diables de Piera
40è aniversari Diables de Piera