Portada > Actualitat > Notícies > Es reprèn la benedicció del terme de Santa Creu de Creixà

Es reprèn la benedicció del terme de Santa Creu de Creixà

10/05/2021

L’acte es va celebrar diumenge amb la voluntat de recuperar una tradició que habitualment es feia el primer cap de setmana de maig

Ahir, dia 9 de maig, es va celebrar la benedicció del terme de Santa Creu de Creixà, una activitat que no es duia a terme des de feia uns anys. Diumenge, però, es va reprendre aquesta tradició que habitualment es feia el primer diumenge de maig i que aquest 2021 es va passar al segon cap de setmana del mes.

En aquesta ocasió no es va organitzar el tradicional dinar que incloïa aquesta celebració abans de la pandèmia. L’acte, que va comptar amb l’assistència d’una quarantena de persones, va incloure una missa, oficiada pel rector de Sant Jaume, la Fortesa i Can Canals, Josep Maria Fons, i la benedicció. Durant la celebració es van llegir quatre textos curts de l'evangeli i es va beneir cada punt cardinal, finalitzant amb la benedicció general del públic assistent.

Arxivat a: General
Benedicció Santa Creu de Creixà
Benedicció Santa Creu de Creixà
Benedicció Santa Creu de Creixà
Benedicció Santa Creu de Creixà