Portada > Actualitat > Notícies > Es cedeixen ordinadors portàtils al centre de menors Castell de Fang i a la Parròquia

Es cedeixen ordinadors portàtils al centre de menors Castell de Fang i a la Parròquia

24/05/2021

Es tracta de vuit dels aparells que l’empresa Repsol va lliurar a l’Ajuntament de Piera el passat mes d’abril amb la voluntat que se’n fes un bon ús

L’Ajuntament ha cedit vuit ordinadors portàtils, sis al centre de menors Castell de Fang i dos a la Parròquia de Piera. La iniciativa, sorgida de la regidoria d’Atenció a les Persones, respon a la necessitat de disposar d’aquest tipus de dispositius, tan necessaris en un temps en què moltes activitats i propostes formatives es fan en línia. 

Durant el mes d’abril, l’empresa Repsol va cedir a l’Ajuntament de Piera una quinzena d’ordinadors portàtils amb la voluntat de donar un bon ús a aquests aparells. Vuit d’aquests dispositius ja s’han lliurat i la resta seran gestionats des del Departament de Serveis Socials amb la voluntat de cedir-los a persones i famílies sense recursos que no es poden permetre comprar-ne un.

Arxivat a: General
Cessió ordinador Castell de Fang
Cessió ordinador Parròquia de Piera