Portada > Actualitat > Notícies > Les actrius i els actors de l’Escola de Teatre de Piera i companyia Actriüs recullen diners amb fins solidaris

Les actrius i els actors de l’Escola de Teatre de Piera i companyia Actriüs recullen diners amb fins solidaris

27/05/2021

Els beneficis obtinguts amb la representació de l’obra ‘Les Pastoretes’ han servit per adquirir un ordinador portàtil que han lliurat al jovent del centre Castell de Fang

El passat 27 de desembre, les actrius i actors de l’Escola de Teatre de Piera i de la companyia “Actriüs” van estrenar a Piera l’obra “Les Pastoretes”, una adaptació del guió dels Pastorets d’Ordis. Aquesta obra es va realitzar amb la col·laboració de diverses entitats de la vila com l’Aula Municipal de Música, la Coral Xicoira, l’Eixam, l’Associació d’Amics del Pubillatge i la Colla de Diables, entre d’altres. L’obra va ser un èxit. Els beneficis que es van recollir es van destinar a la compra d’un ordinador portàtil per als joves migrats que resideixen al centre Castell de Fang de Piera, atès que alguns dels actors i actrius coneixien la necessitat d’aquests joves de disposar d’ordinadors per poder fer formacions en línia.

Aquest passat dimecres es va lliurar l’ordinador al centre. Es va organitzar una taula de germanor amb té verd i pastes, que van oferir els joves del centre, i on es van poder veure fragments de l’obra, entre rialles i admiració, així com un vídeo on el director de la representació s’adreçava als joves migrats en un missatge gravat prèviament en el qual se’ls convidava a participar de la cultura popular i de les entitats locals. Els joves es van mostrar agraïts pel gest, i alguns d’ells van mostrar interès en participar en futurs espectacles que faci la companyia.

Arxivat a: Solidaritat
Les Pastoretes cedeix un ordinador a Castell de Fang