Portada > Actualitat > Notícies > Noves dates per a la inspecció tècnica de maquinària agrícola

Noves dates per a la inspecció tècnica de maquinària agrícola

27/05/2021

Els dies 10, 11 i 15 de juny s’oferirà aquest servei a la ciutadania però només s’atendrà aquells propietaris que hagin demanat cita prèvia

Un any més, les persones propietàries de maquinàries agrícoles com tractors i remolcs poden passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) al municipi. No obstant això cal demanar dia i hora a l’Ajuntament de Piera, a través del telèfon de contacte 93 778 82 00. Hi ha temps per a fer-ho fins al proper dia 4 de juny. Els tres punts habilitats romandran oberts en les dates que s’especifica en horari de 9 a 13 hores:

Dia 10 de juny: a Mas Marquet

Dies 11 de juny: a la plaça del local social de Sant Jaume Sesoliveres

Dia 15 de juny: al costat del Camp Municipal d’Esports de Piera

Degut a la situació actual, derivada de la Covid- 19, s’informa que només es revisaran aquells vehicles amb cita prèvia concertada i que cal respectar l’hora de citació. Així mateix, es recomana pagar amb targeta i és obligatori que totes les persones usuàries facin ús de mascareta.

Arxivat a: General
Tractor