Portada > Actualitat > Notícies > La reVolta Ciclista a Catalunya passa per Piera

La reVolta Ciclista a Catalunya passa per Piera

28/05/2021

La nostra vila acollirà diumenge un esprint especial d’aquesta prova de 97 quilòmetres impulsada amb l’objectiu de donar impuls a l’esport femení

El diumenge dia 30 de maig se celebrarà la «reVolta», una iniciativa impulsada per la Volta Ciclista a Catalunya i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per a mostrar el seu compromís amb l’esport femení. La carrera tindrà un recorregut de 97 quilòmetres i passarà per municipis del Vallès Occidental, el Baix Llobregat, l’Alt Penedès i l’Anoia. La prova inclou dos ports de muntanya i dos esprints, el primer dels quals coincidirà amb el seu pas per Piera. 

La prova començarà a Sant Cugat i anirà cap a l’Anoia, passant per Piera i l’Alt de la Capçuda, de 3a categoria. El recorregut continuarà cap a l’Alt de la Creu d’Aragall, de 1a categoria i Corbera de Llobregat, on es farà un segon esprint especial abans de tornar a Sant Cugat del Vallès.

Les ciclistes entraran a Piera per la B-224 i passaran per l’avinguda Barcelona i l’avinguda Carretera d’Igualada fins al carrer del Badorc. El recorregut seguirà per la BV-2242 per Can Mata i Sant Jaume Sesoliveres fins agafar la BV-2241 en direcció a Masquefa. Es preveu que la prova compti amb un centenar de participants, entre les quals hi haurà ciclistes d’alt nivell.

Arxivat a: Esports
Revolta Ciclista a Catalunya