Portada > Actualitat > Notícies > Canal Taronja mostra els racons turístics de Piera

Canal Taronja mostra els racons turístics de Piera

01/06/2021

El programa ‘Univers Anoia’ s'ha estrenat aquest dijous amb el cantant Joan Tena, que es converteix en guia turístic per un dia i ens descobreix llocs de les Flandes i la Pineda de Can Ferrer del Coll

Anoiencs coneguts mostraran els racons turístics de la comarca en el nou programa de Canal Taronja. La televisió ha estrenat ‘Univers Anoia’ el passat dijous dia 3 de juny a les 22 hores, un espai on el periodista Sergi Lladó visitarà un municipi acompanyat d’un personatge conegut per descobrir racons de la comarca de l’Anoia com castells o salts d’aigua. 

El primer programa va ser a Piera on el cantant d’Operación Triunfo Joan Tena, fill adoptiu de la vila, ens va descobrir les Flandes i la Pineda de Can Ferrer del Coll, una zona on hi ha els pins més alts de Catalunya. A més, l’equip del programa va anar fins a La Fortesa per viure la collita del préssec, la fruita dolça per excel·lència del municipi, i va recórrer el nucli antic per conèixer la història de la vila amb ‘Anoia Patrimoni’. Tot i que l’estrena va ser dijous, el programa es reemet divendres a les 22.30 h, dissabte a les 15 i 21 h, dilluns 7 a les 11 h i a les 22.30 h i dimarts dia 8 a les 20.15 h.   

Durant el mes de juny el programa també farà parada a Cabrera d’Anoia, amb l’atleta del Barça Anna Bové, i a Sant Martí Sesgueioles, on el cantant Ignasi Cabanes, del grup Sense Sal, es convertirà en guia turístic d’aquest municipi. 

Amb aquest nou programa, Canal Taronja torna a trepitjar la comarca en un format que descobrirà els municipis en un moment en què, per la situació sanitària, el turisme de proximitat està a l’ordre del dia.

Arxivat a: Comunicació, Turisme
Univers Anoia amb Joan Tena